Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Rezerva exclusiv o locatie TreeHouse

locatii de nunta in aer liber, in natura

TreeHouse Forest


La padure - Piscina si bazin pentru copii, terasa larga in jurul piscinei, deck pentru plaja si deck cu mese in padure, salon de evenimente, loc de joaca pentru copii, bucatarie de vara, gratar.
Vezi mai mult

 

Recomandata pentru 50-180 de invitati

TreeHouse Lagoon


Piscina de dimensiuni mari, club house-ul si padurea sunt elementele care se combina si formeza din noua locatie TreeHouse un loc superb pentru evenimente speciale.

Locatie pentru evenimente companii, evenimente private: nunti, botezuri.

 

Recomandata pentru 50-150 de invitati

TreeHouse In The Woods


Sala de evenimente in mijlocul padurii o locatie unica, un loc superb pentru evenimente speciale.

Locatie pentru evenimente companii, evenimente private: nuntibotezuri.

 

Recomandata pentru 50-150 de invitati

TreeHouse Garden


Spatiu interior construit 250 mp + dependinte, piscina, pergola acoperita, cabana 80mp, loc de joaca pentru copii, bucatarie de vara, gratar, ponei ...
Vezi mai mult

 

Recomandata pentru 100-200 de invitati

Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide