Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Evenimente companii


Nou web site dedicat evenimentelor de companie - intra aici
TreeHouse Corporate, evenimente primavara - vara

Avantajele TreeHouse: padure, piscina dimensiuni mari, aproape de Bucuresti

TreeHouse locatia perfecta pentru

Teambuilding

Eveniment companie

Petreceri de companie in aer liber

Petreceri tematice

 

Solutii flexibile

Doar locatie (inchiriere)

Petreceri tematice TreeHouse (optiuni)

Evenimente corporate (custom)

Solicita o oferta pentru un eveniment de primavara-vara

 

Din primavara lui 2105, TreeHouse este mult mai bine echipata pentru a sustine evenimente corporate de calitate. 

TreeHouse Lagoon integreaza piscina, zona de cocktail, club house-ul, in deja cunoscuta atmosfera feerica de padure, spatii verzi frumos amenajte, zone cu soare.

Locatia recomandata, evenimente corporate: TreeHouse Lagoon

Ce spun reprezentantii companiilor care au ales TreeHouse:

As dori sa va multumesc pentru calitatea serviciilor pe care le-am primit in cursul zilei de ieri. Suntem foarte multumiti atat de ambient/ peisaj/ locatie/ facilitati cat si de modul in care au fost organizate activitatile adiacente (masa, piscina, curatenie etc.).

A Romanescu, VP WGS

O oaza de liniste si voie buna.

Andrei Cristea, Training Manager.

Locatia voastra a fost perfecta pentru tipul de eveniment pe care ni l-am dorit: un eveniment de o zi in care sa imbinam activitati de teambuilding cu momente de relaxare.

Dir. companie de asigurari

va multumim pentru ca ati avut ideea de a face acest loc minunat. Am organizat pana acum doua teambuildinguri in aceasta locatia si a fost foarte frumos. Am gasit aici tot ce aveam nevoie (frigidere, cuptor cu microunde, gratar, vesela, tacamuri, etc). Personalul este serviabil si are grija ca totul sa fie in regula. Am avut loc destul in care sa ne desfasuram activitatile specifice si in care sa ne relaxam cu jocuri si dansuri. Vom mai reveni, cu siguranta si cu alte ocazii in acest loc dragut si potrivit pentru o iesire din sufocantul Bucuresti.

Anca Oloeriu
Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.Inchide