Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Termeni si Conditii

Compania care administreaza site-ul www.treehouse.ro, denumita in continuare Tree House, este Wanted Web Development S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5897/2009 si avand Codul Unic de Inregistrare RO25562730.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Wanted Web Development S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare" din subsolul site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului.

Site-ul www.treehouse.ro este proprietatea Wanted Web Development S.R.L, o societate inregistrata in Romania. Wanted Web Development S.R.L este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5897/2009 cu Codul Unic de Inregistrare RO14317638

 

Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului TreeHouse - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Wanted Web Development S.R.L si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Wanted Web Development S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Accesul la informatiile de pe site
Wanted Web Development S.R.L garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul TreeHouse si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Wanted Web Development S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Informatii personale
Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Wanted Web Development S.R.L. are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre client, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
a) pentru utilizarea acestor date de catre Wanted Web Development S.R.L. in scopuri de vanzari si marketing;
b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
c) Wanted Web Development S.R.L. poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia Wanted Web Development S.R.L., ar putea prezenta interes pentru client;
3.2 Scopurile in care Wanted Web Development S.R.L. poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg in pagina Politica de confidentialitate.

 

Limitarea raspunderii pentru serviciile de inchiriere

Solicitarile de inchiriere pentru complexul TreeHouse, se pot face prin intermediul site-ului urmand ca ulterior sa se realizeze confirmarea telefonica si stabilirea detaliilor, sau se poate face direct la telefon la unul din numerele 021 240 11 87 sau 0733 981 231.
Rezervarile se planifica in ordinea sosirii lor.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar in realitate lucrurile pot diferi prin mici amanunte, prezentate in orice mod (amplasament, culori, aspect, accesorii).

 

Toate tranzactiile efectuate pentru inchirierea complexului TreeHouse, vor avea la baza contractul si anexele corespunzatoare intre prestator - beneficiar, cu toate stipulatiile mentionate in anexe.

 

 

Limitarea responsabilitatii pentru impresiile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul TreeHouse pot trimite impresii, Wanted Web Development isi asuma raspunderea de a publica pe site decat informatiile cu caracter de bun simt. Toate informatiile care au un continut ilegal, obscen, amenintator, rasist, defaimator vor fi eradicate din baza de date.

 

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe TreeHouse sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se va inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide