Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


TreeHouse GardenTreeHouse Garden Lunguletu este primul country club deschis in vara lui 2010. A inceput ca o locatie speciala pentru petreceri de copii, aniversari, petreceri companii.
Din 2017 locatia a fost modernizata beneficiind de un spatiu construit de peste 300mp.

Nunta la TreeHouse Garden

Botez la TreeHouse Garden 

Eveniment corporate la TreeHouse Garden

______________________________________
Locatia: TreeHouse Lunguletu Pool

Facilitati: 
Club house- open space 250 mp+ dependinte, piscina,  zone terasate, cabana de 80mp.

Tipuri de evenimente: 
Nunta in aer liber, petreceri private, petreceri copii, aniversari, picnic cu prietenii, evenimente companii


Nota: 
Numar de persoane recomandat 50-150
______________________________________
Acces

Din Bucuresti, iesirea prin Chitila. Drept pe drumul principal spre Targoviste. Treceti prin Tartasesti; la intrare in Baldana sens giratoriu cu doua iesiri. O luati spre Gaesti (jumatate stanga). Tineti drumul principal drept, treceti de Slobozia Moara si intrati in Lunguletu.


In Lunguletu, in intersectia principala, indicator spre Contesti la drepta o luati pe acolo si mergeti 800 m pana la biserica de pe partea dreapta.

Dupa biserica, al doilea drum la dreapta (atentie sunt cca 50 m) si apoi la 10 m din nou la dreapta este intrarea la TreeHouse (poarta maro din fata)
Coordonate GPS: 44.611879, 25.664009
______________________________________

Preturi TreeHouse Garden
Preturile sunt disponibile pe baza de ofertare directa.

Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide