Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


TreeHouse ForestLa 17 km de centura Bucurestiului, la padurea Cosoba.
TreeHouse Cosoba Forest imbina o serie de facilitati benefice pentru evenimente private si evenimente corporate.
Zona de terasa din jurul picinei ese suficient de generoasa pentru a acomoda intre 50 si 250 de persoane la masa beneficiind atat de soare cat si de umbra.


Locatia este formata din: zoan gazonata, piscina dimensiuni reduse, zona de terasa din jurul piscinei, modul de 25 mp cu bucatarie si baie, spatiu la interior de 400 mp cu open space de 300 mp avand o deschidere mare catre zona verde si padure, spatii auxiliare toalete si bucatarie.

Locatia se continua natural si in padure cu deck-uri generoase de lemn, loc de joaca pentru copii sau spatii pentru activitati in aer liber.  

Spatiul generos 5000 mp in afara padurii si pana la 5000 mp in padure poate gazdui evenimente cu participare extinsa. 

Forest poate gazdui de la evenimente de mai mica anvergura 50-60 de persoane pana la evenimente cu o larga participare 100 - 300 de persoane.


Nunta la TreeHouse Forest

Botez la TreeHouse Forest 

Eveniment corporate la TreeHouse Forest

_____________________________________
Locatia: TreeHouse Cosoba Forest

Facilitati: 
Zona gazonata pentru diverse activitati, piscina si mini spa,  zona de terasa, modul- bucatarie de vara, salonul de evenimente, loc de luat masa - in padure, loc de joaca copii, gratar, dusuri.

 


Acces si parcare
Parcare proprie cu 50 de locuri.


Tipuri de evenimente recomandate: 
Petreceri private,  aniversari, nunti in natura, botezuri, petreceri si evenimente companii.


Nota: 
Numar de persoane recomandat 50 - 300
______________________________________
Acces

Varianta 1 (mai drept)
Centura Bucuresti, iesirea spre Dragomiresti (fie prin Chitila, stanga pana la podul spre Dragomiresti, fie prin Militari dreapta, fie direct prin B-dul Uverturii).
Tineti drumul principal, drept prin Dragomiresti Deal, Comuna Bacu, Comuna Joita, Comuna Cosoba.
La iesirea din Cosoba, (urmariti indicatorul rutier- iesire din Cosoba) pe partea stanga a soselei incepe un camp agricol. Mergeti mai departe, pe soseaua principala cca 800 de m. Pe campul agricol se observa un turn de apa inalt. Locatia este la padurea din partea stanga, la orizont. Accesul se face pe drumul pietruit aflat chiar la sfarsitul campului agricol, chiar langa gardul de beton.

Varianta 2 (mai liber)
Iesirea prin Chitila, continuati pe drumul national spre Targoviste, la al doilea pod din Chitila, la intrarea in padure indicator Sabareni la stanga, luati-o spre Sabareni, drumul prin padure. Tineti drumul principal cca  8 km. Iesiti in comuna Joita, soseaua principala. Faceti dreapta si ajungeti in Cosoba. Mergeti mai departe, pe soseaua principala cca 800 de m. Pe campul agricol se observa un turn de apa inalt. Locatia este la padurea din partea stanga, la orizont. Accesul se face pe drumul pietruit aflat chiar la sfarsitul campului agricol, chiar langa gardul de beton.
Pentru directie pe harta  puteti accesa acest link.

______________________________________

Preturi TreeHouse Cosoba Forest

Locatia se rezerva exclusiv pentru evenimente.  

Preturile sunt disponibile pe baza de ofertare directa si difera in functie de: zi, perioada contractata, tipul de eveniment si numarul de persoane. 

Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide