Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


TreeHouse In The Woods


Aproape de Bucuresti, in mijlocul padurii


TreeHouse In The Woods este o locatie unica, in mijlocul padurii, o solutie speciala pentru evenimente companii, evenimente private de anvergura: nunta, botez si evenimente private.
Incadrata de tei si stejar, cu geamuri mari care se deschid total pe 3 laturi.
Este locatia excelenta pentru un teambuilding de o zi, sau un eveniment de companie in aer liber, aproape de Bucuresti.


Nunta la TreeHouse In The Woods

Botez la TreeHouse In The Woods 

Eveniment corporate la TreeHouse In The Woods
_____________________________________

 

Locatia: TreeHouse Cosoba In The Woods

Puncte de atractie:
Un saptiu generos acoperit dar puternic ancorat in natura. O sala de evenimente in mijlocul padurii. Zona de cocktail, spatiu activitati interactive in padure.

Facilitati: 
La exterior: Deck pentru cocktail si activitati, zona de canapele si mese de cocktail, spatiu in padure pentru activitati, parcare.
La interior: 360 mp open space cu mese dreptunghiulare si rotunde, grup sanitar - 5 toalete, bucatarie pentru asamblare, spatiu service.

 

Tipuri de evenimente: 
Evenimente companii, Teambuilding, Nunti, Botezuri, Petreceri private, Petreceri copii VIP, Aniversari VIP.


Nota: 
Numar de persoane recomandat 150 - 200 la masa si pana la 400 standing.


                                                                          
______________________________________
Acces

Varianta 1 (mai drept)
Centura Bucuresti, iesirea spre Dragomiresti (fie prin Chitila, stanga pana la podul spre Dragomiresti, fie prin Militari dreapta, fie direct prin B-dul Uverturii).
Tineti drumul principal, drept prin Dragomiresti Deal, Comuna Bacu, Comuna Joita, Comuna Cosoba.
La iesirea din Cosoba, (urmariti indicatorul rutier- iesire din Cosoba) pe partea stanga a soselei incepe un camp agricol. Mergeti mai departe, pe soseaua principala cca 800 de m. Pe campul agricol se observa un turn de apa inalt. Locatia este la padurea din partea stanga, la orizont. Accesul se face pe drumul pietruit aflat chiar la sfarsitul campului agricol, chiar langa gardul de beton.

Varianta 2 (mai liber)
Iesirea prin Chitila, continuati pe drumul national spre Targoviste, la al doilea pod din Chitila, la intrarea in padure indicator Sabareni la stanga, luati-o spre Sabareni, drumul prin padure. Tineti drumul principal cca  8 km. Iesiti in comuna Joita, soseaua principala. Faceti dreapta si ajungeti in Cosoba. Mergeti mai departe, pe soseaua principala cca 800 de m. Pe campul agricol se observa un turn de apa inalt. Locatia este la padurea din partea stanga, la orizont. Accesul se face pe drumul pietruit aflat chiar la sfarsitul campului agricol, chiar langa gardul de beton.
Pentru directie pe harta  puteti accesa acest link.

______________________________________Preturi TreeHouse Cosoba In The Woods

Locatia se oferteaza direct in functie de tipul de eveniment, perioada si numarul de persoane.
In pret intra rezervarea exclusiva a intregii locatii.Preturi TreeHouse Cosoba In The Woods
Locatia se oferteaza direct in functie de tipul de eveniment, perioada si numarul de persoane.

In pret intra rezervarea exclusiva a intregii locatii: piscina, clubhouse, zona de cocktail, zona de padure + adiacente. Localizare

Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide