Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


TREEHOUSE OFERTE

la TreeHouse, locatia ta de nunta


Informatii

locatiie de evenimente in aer liber, nunta in aer liber, botez in aer liber, evenimente companii

Transport

Petrecerea se poate intinde...

Prea obosit sa conduci :) alege din mai multe optiuni de transport.

Variante pentru Cosoba
1. Cu taxi-ul

Pret din pta victoriei 60-80Ron / masina 4 locuri


2. Cu microbuzul/ autocarul.
Pta Victoriei - TreeHouse si TreeHouse- Pta Victoriei.
Microbuzele se inchiriaza special pentru tine si invitatii tai. Este necesara rezervarea. 

Optiunea 1
Miniautocar Mercedes Cibro, an fabricatie 2007,  29+1+1 locuri , aer conditionat,  sistem  audio,  scaune  rabatabile,  tapiterie din  material  textil, geamuri  panoramice,  clasificat 3*  pret: 550 RON

Optiunea 2
Miniautocar BMC Midlux, an fabricatie 2008,  25+1+1  locuri,  aer conditionat,  sistem  audio,  scaune  rabatabile,  tapiterie  din  material  textil, geamuri  panoramice,  clasificat 4* la pret de 550 RON

Optiunea 3
Microbus Mercedes Sprinter/Iveco Dailly, an fabricatie 2008, 17+1/19+1 locuri, aer conditionat, sistem audio, scaune rabatabile, tapiterie din material textil, geamuri panoramice, clasificat 2*/3* la pret 400 RON
Toate preturile contin TVA
Transport in parteneriat cu Champions Line


3. Cursa regulata Bucuresti - Cosoba
din ora in ora 

Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide