Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Oferta de parteneriat


Parteneriat cu TreeHouse.Oferta de parteneriat cu TreeHouse pentru magazin de bijuterii sau casa de creatie rochii de mireasa.
Oferiti fiecarui cumparator al DVS de inel de logodna, verighete sau rochie de mireasa un voucher in valoare de 250 de euro valabil pentru inchirierea locatiei TreeHouse pentru nunta.*

 

In plus TreeHouse va oferii companiei DVS 100 euro rebate pentru fiecare voucher activat si 50 euro cadou pentru agentul DVS care a vandut produsul.
                                                                         

Parteneriatul produe o serie de avantaje:
Pentru compania DVS
- o valoare adaugata oferita CLIENTULUI - dupa ce ati finalizat vanzarea
- un beneficiu financiar pentru companie
- o motivare suplimentara a angajatilor DVS sa vanda produsul DVS

Pentru CLIENT
- un beneficu consistent oferit CLIENTULUI

Pentru TreeHouse
- evenimente memorabile


Implementare
Online:
Cream o pagina de partenr pe site-ul nostru, activarea voucherului se face la contractarea locatiei.
Offline:
Vom aduce in magazinul DVS vouchere cu cod unic de partener, activarea voucherului se face la contractarea locatiei.
Codul unic de partener este necesar pentru client pentru a primi reducerea si pentru noi pentru a monitoriza si contoriza comenzile generate de parteneri. 

Agentul DVs nu trebuie sa vand acest produs, ci doar sa ofere la sfarsit voucherul. Toate informatiile pentru client vor fi pe voucher si pe site.


Conditii de ofertare
- Nunta, sambata, minim 100 persoane, fara a se cumula cu alte oferte / promotii
- Pentru evenimente mai mici (botez, petrecerea burlacilor, cununie civila etc) vocherul este de 100 euro, si beneficiile: DVS 50 euro pentru companie si 50 euro pentru agent.  
Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide