Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Educatoare gradinita - organizare programa - strategie


TreeHouse a fost gazda mai multor petreceri, aniversari de copii cu varsta intre 1 si 9 ani. Tuturor le-a placut la noi.

Ne dorim o crestere semnificativa, cu abordari diferite, creative pentru a deveni principala destinatie pentru petrecerile de copii. 

Cautam o persoana cu experienta si cunostinte pentru crearea strategiilor si a programei de activitati de recreere pentru copii. Jocuri, role-playing, alte activitati.
Seturi de activitati combinate care sa acopere 4-6 ore, pe grupe de varsta, impartite in activitati de interior si activitati de exterior.

Totodata, in cadrul acestui proiect, va trebui inclus si un stagiu de pregatire, 2-3 sedinte cu animatorii TreeHouse. 

Oferta noastra este per proiect, nu o angajare full time pe aceasta pozitie.
Va rugam sa ne trimiteti CV-ul si un draft de propuneri la adresa noastra de email.

Multumim.Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide