Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Club House la Cosoba Lagoon


Din primavara lui 2013, in noua locatie, TreeHouse Cosoba Lagoon, vom da in folosinta prima etapa a cladirii cu suprafata utila de 600 mp pe care o numim Club House.

Astfel, in primul sezon, vom avea functional parterul, 400mp, salonul de evenimente (open space) si auxiliarele (bucatarie, toalete, auxiliare).

Club House-ul inlocuieste functional cortul de evenimente oferind pe langa acelasi spatiu generos si un confort sporit. 

Club House-ul se integreaza arhitectural in concetul TreeHouse oferind spatialitate in combinatie cu spatiile verzi.
Vederea principala catre piscina si padure creaza astfel un spatiu compact si atragator pentru evenimente deosebite. 

Locatie pentru nunta stil Garden Party
Locatie pentru eveniment corporate stil Garden Party Este timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide