Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Nunta in aer liber, locatii de nunta in aer liber

Cod promo?
Nunta Evenimente companii Botez Petreceri de copii Aniversari private Evenimente TreeHouse

Locatii Treehouse


Mici reguli pentru petreceri reusite


Artificii, confeti, acces in padure si in piscina.

La TreeHouse ne dorim ca fiecare eveniment sa fie atractiv interesant si placut. Ne bucuram ca toti cei care au ales pana in prezent TreeHouse ne-au dat feedback-uri pozitive.
Pentru a pastra aceeasi atmosfera suntem nevoiti sa introducem cateva restrictii:

1. Atificiile si confetiile sunt interzise in complexele TreeHouse;
2. Accesul cu masina in padure este interzis, exceptie face masina care aduce mancarea/ bauturile, care
poate intra doar pentru descarcare.
3. Accesul in piscina se face doar DUPA ce s-a facut dus.


Multumim

TreeHouseEste timpul pentru o nunta in aer libersi va ganditi care este cea mai draguta locatie dintre toate locatiile de nunta in natura in apropierea Bucurestiului.
Cu zonele verzi, padure, piscina si spatiile construite, locatiile TreeHouse conduc in mod constant top-ul locatiilor de nunti in aer liber din zona Bucurestiului.

Conceptul de nunta in aer liber, nunta in mijlocul naturii a fost puternic promovat de catre TreeHouse devenind un trend in eveimentele de acest tip in ultiimi ani. Nunta in padure este un concept initiat de TreeHouse inca din 2013.
Locatiile de nunta in aer liber TreeHouse, sunt create ca spatii speciale ce ofera intimitate pentru o nunta memorabila si speciala.

Pentru o nunta la piscina va recomandam locatia TreeHouse Lagoon. Pentru o nunta in paduree va recomandam locatiile TreeHouse Lagoon si TreeHouse Forest. Pentru o nunta in gradina va recomandam locatia TreeHouse Garden.

Locatiile de evenimente TreeHouse raspund la fel de bine pentru evenimentele de companie de tipul: teambuilding, corporate party, lansari si working sessions.

Piscina inteligenta pentru curti mici - smighty.ro.  Acum poti inota in propria curte piscine curti mici.

Inchide